Performing Cultures

Szervezeti kultúra

A szervezeti kultúra felmérése a Denison nemzetközi szervezeti kultúra modell segítségével. A magas színvonalú teljesítmény modelljével diagnózis készítése a szervezet jelenlegi helyzetéről és a lehetséges beavatkozások megfogalmazása.

.

A szervezeti kultúra felmérés során a szervezet tagjainak alapvető értékeit és feltételezéseit, valamint az azokat szemléltető és megerősítő gyakorlatokat elemezzük. A szervezeti kultúra felmérés során a nemzetközi Denison kultúra modellt alkalmazzuk, amely a szervezeti kultúra azon oldalaira koncentrál, amelyek közvetlen kapcsolatban állnak az üzleti teljesítménnyel.

A Denison kultúra modell a küldetés, következetesség, részvétel és alkalmazkodó képesség mentén vizsgálja a szervezetet, mivel a fenti dimenziókban való teljesítés jelentősen befolyásolja a teljes szervezet teljesítményét.

A Denison modell a szervezeti eredményeket egy robosztus, több mint 1000 vállalat eredményeit tartalmazó adatbázishoz hasonlítja, segítve ezzel a szervezetnek megismerni erősségeit és fejlesztendő területeit.

Bővebb információ a Denison modellről: http://www.denisonconsulting.com/)