Performing Cultures

Galambosi Szilvia

Tanácsadó


A Pécsi Tudományegyetem vezetés, szervezés, tanácsadás mesterszakán diplomáztam közgazdászként. Karrierem 15 évének jelentős részét multinacionális szervezeteknél töltöttem, kis kitérővel a magyar vállalatok irányába.

Pályám első éveiben nemzetközi vizeken, a P&O Princess Cruises nevű hajóstársaságnál dolgoztam, ahol az emberek és a HR iránti érdeklődésem mind ügyfélkapcsolati, mind személyzeti HR oldalról megmutatkozott – a hajó vendégkapcsolatokért felelős megbízottjaként, később a személyzeti iroda vezetőhelyetteseként szereztem tapasztalatokat.

A tengeren eltöltött 5 év alatt érett meg bennem végleg az az elgondolás, hogy karrieremet emberközpontú, támogató munkakörben szeretném továbbfejleszteni. A MALÉV Air Tours hálózati vezetőjeként a cég nyolc magyarországi irodájának operatív vezetéséért voltam felelős, melybe beletartozott az irodavezetők HR támogatása, szervezetfejlesztési és HR döntések előkészítése, kivitelezése.

Visszatérve a multik világába 2006-ban az IBM ISSC Kft. HR központjában helyezkedtem el, ahol karrierem során közép-, később felsővezetői pozícióban jelentős szervezeti tapasztalatra tettem szert. Munkaköreimből adódóan számos szervezeti változást irányítottam, szerepem volt képzési rendszerek kialakításában, valamint tapasztalatot szereztem tehetségmenedzsment, karriermenedzsment, teljesítménymenedzsment és vezetőfejlesztés területeken is.

2013-ban újabb diplomát szereztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Tranzakcióanalízis szakirányú továbbképzésén. A TA keretrendszerét alkalmazva coaching szemléletű vezetőként a szakemberből vezetővé váló tehetségek támogatása vált egyik fő feladatommá. A vezetői utánpótlás-nevelés az egyik kedvenc szakterületem, az új vezetők menedzsment-készségeinek, vezetői és stratégiai szemléletének formálásában hatékonyan támogatom ügyfeleimet.

Munkám mellett sok figyelmet és szeretetet szentelek családomnak, kislányomnak és kisfiamnak. Szenvedélyem a víz alatti világ – kikapcsolódásként amikor csak tudok halperspektívából nézek a világra, búvárkodom a megnyugtató nagy kékségben.

 

Szakterület

HR tanácsadás
HR rendszerek fejlesztése

Galambosi Szilvia

e-mail: galambosi.szilvia@level9consulting.com
tel: +36 20 9938 970