Performing Cultures

Németh Ildikó

Szenior tanácsadó


Közgazdászként végeztem a Budapesti Corvinus Egyetemen 2000-ben. Pályám első szakaszában a Hewitt Magyarország és a Haygroup munkatársaként szereztem tanácsadói tapasztalatot: szervezeti és egyéni diagnosztikák elkészítésében, teljesítményértékelési rendszerek bevezetésében, tehetségprogramok kidolgozásában, kompetencia-rendszerek kialakításában, és munkaköri rendszerek fejlesztésében vettem részt.

2006-tól belekóstoltam a vállalati HR világába, szenior HR szakértőként illetve HR partnerként dolgoztam a Getronicsnál, majd a Magyar Nemzeti Bankban. HR-es munkámban kiemelt szerepet kapott a vezetők személyes tanácsadással és coaching eszközökkel történő támogatása, fejlesztése, amely során az értékközvetítés, a párbeszéd és felhatalmazás szemléletének erősítése jelentettek kiindulópontot számomra. A vállalati HR-ben eltöltött évek alatt a szervezet- és vezetőfejlesztés, a tehetség- és karriermenedzsment, a javadalmazás és a teljesítménymenedzsment területein szereztem átfogó tapasztalatot.

2014 elejétől ismét tanácsadóként dolgozom. 2012-ben TA alapú coach és szervezetfejlesztő képzésben veszek részt (Intact).

Szabadidőmet leginkább kislányommal töltöm, Duna-parti séták, kerékpározások, kirándulások és közös játékok segítenek a feltöltődésben. Érdeklődéssel fordulok a gasztronómia világához is, nemcsak gyűjtöm a hazai és nemzetközi szakirodalmat, szívesen ki is próbálom a felfedezett recepteket.

 

Szakterület

HR Stratégia
HR Transzformáció
Humán Tőke Menedzsment
Vezetésfejlesztés
Működési Kiválóság

Németh Ildikó

e-mail: nemeth.ildiko@level9consulting.com
tel: +36 30 248 5117